SEAT Roskilde

SEAT Arona

Crossover SUV’en er her ...

Byd den nye SEAT Arona velkommen!

En Crossover som er bygget til de dristige, der ikke vil gå ned på design, køreegenskaber og komfort. En avanceret motor med høj performance. Dynamisk! Kraftfuld! Bygget til at du kan erobre verden. Er du klar?

Teknologi

Er du på toppen? Få teknikken til at matche. Arona byder på muligheder som trådløs opladning, 8” Touchscreen med Full-Link, BeatsAudio™, nøglefri betjening med Heartbeat, Ambiente kabinebelysning og meget mere.

Sikkerhed

Kom nu, vær modig. Den nye SEAT Arona har sikkerheden i højsædet. Frontassist. 6 airbags. Blind Spot Detection. Rear Cross Alert. Træthedsovervågning. Så tag din næste rejse med selvtillid og praktiske sikkerhedsassistenter.

Den nye SEAT Arona fås fra 173.880 kr. (incl. lev. omk.) for en 1.0 TSI 95 hk Reference model som byder på masser af udstyr. Blandt meget andet har den nye Arona Reference aircondition, multifunktionsrat, automatisk nødbremseassistent, og 5” touchscreen som standard.

Hurtig levering

Vi har netop fået flere versioner af SEAT Arona 95 hk TDI hjem – og de kan være klar til levering indenfor 14 dage

Masser af lækker luksus: 16” letmetalfælge, opvarmede forsæder, tågeforlygter, fartpilot, læderrat, multikollisionsbremse, Bluetooth og meget meget mere til priser fra kun 213.880 kr. incl. leveringsomkostninger! 

Det er Årets Bil i Danmark 2018 og det er først til mølle - så kom ud forbi for at gøre en god handel, som vi naturligvis også kan finansiere og forsikre på attraktive vilkår. Kontakt os og hør nærmere.

Læs brochure

Kontakt os

Book prøvetur

Byg din bil