SEAT Roskilde

SEAT Toledo - For os der vil have plads til det hele

Din livsstil med stil

At køre familiebil behøver ikke at være ensbetydende med at klodse bremserne på din køreglæde. For udover at være en sikker, rummelig familiebil, tilbyder Toledo også en virkelig dynamisk køreoplevelse. Den kombinerer elegancen fra en sedan med alsidigheden fra en hatchback og det er en bil, der vil få lange familierejser til bare at flyve af sted.

Familie rejser

Hos SEAT er teknologi kun vigtig, hvis det beriger dine daglige oplevelser på vejen. De teknologiske funktioner i Toledo er designet til at holde dig inspireret, underholdt og sikker på en hver rejse - og bagagerummet på hele 550 liter, sikrer at du kan have opbakningen med.

Kom ikke til skade

Sikkerhedsfunktionerne i Toledo kan vel være meget avancerede, men deres fordel for dig er ganske enkel - total ro i sindet. Toledo handler om sjov og alsidighed - og intet vil hjælpe dig nyde din bil mere end at vide at dig og dine passagerer er godt beskyttet.

Optimal præstation

Hvem siger, at du ikke kan nyde at køre og være brændstoføkonomisk på samme tid? Toledos motorer har en meget avanceret teknologi for større effektivitet og optimale brændstofforbrug. Og med funktioner som start / stop-system og bremsegenindvindings systemer er Toledo også god ved din tegnebog.

Finjustering

Din Toledo leveres med alt det en sjov, stilfuld, praktisk familiebil har behov for. Men du kan finjustere det til perfektion ved at tilføje dit favorit ekstraudstyr.

Læs brochure

Kontakt os

Book prøvetur

Byg din bil