SEAT Roskilde

Kom til danmarkspremiere på ny SEAT Tarraco i weekenden 2.-3. marts

Den nye SEAT Tarraco har danmarkspremiere 2.-3. marts kl. 11-16 hos alle landets SEAT forhandlere. Tarraco er SEATs nye store 7-personers SUV der imponerer med nyt designsprog, rummelighed i særklasse og de nyeste teknologiske højdepunkter. Og med den stærke pris fra kr. 379.990, fristes man til at sige, at ny SEAT Tarraco måske er markedets stærkeste SUV-tilbud til dato.

Tarraco er ikke kun SEATs nyeste familiemedlem, men også mærkets nye flagskib. Tarraco formår at gøre en stor 7- personers SUV elegant i udtrykket og så er den samtidig spækket med udstyr.

Allerede i Style versionen får man nemlig masser af eksklusivt udstyr som f.eks. 10,25” Digitalt Cockpit, parkeringssensorer bag, Full-LED forlygter og nødbremseassistent. Ønsker man endnu mere udstyr kan Tarraco vælges i Xcellence udstyrsniveauet der byder på endnu mere af alt det gode som 19” alufælge, parkeringsassistent, bakkamera, fodbetjent elektrisk bagklap inkl. nøglefri betjening samt navigation.

Samtidig er Tarraco den første model til at introducere SEATs nye designsprog, der i kabinen imponerer med en stor svævende skærm, stilrent interiør og digital instrumentering. Udvendigt byder det nye designsprog på markante linjer på kølergrillen, elegante LED-lys for og bag samt mulighed for 20” alufælge.

SEAT Tarraco koster 379.900 kr. for 1.5 TSI Style 150 hk og 399.990 kr. for 2.0 TDI Style 150 hk. Merprisen for tredje sæderække, så den store SUV får i alt syv sæder, er kun 15.000 kr.

Find nærmeste forhandler på seat.dk

___________________________________


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk