SEAT Roskilde

SEAT introducerer attraktive priser på privatleasing

SEAT Roskilde skyder det nye år i gang med at introducere attraktive privatleasing priser på de populære modeller Ibiza, Leon 5D, Leon ST og Toledo...

SEAT Roskilde skyder det nye år i gang med at introducere attraktive privatleasing priser på de populære modeller Ibiza, Leon 5D, Leon ST og Toledo.

Vi er utrolig glade for at kunne tilbyde nye attraktive privatleasing priser på udvalgte modeller, og dermed tilbyde vores kunder et alternativ til den traditionelle finansiering af en ny bil udtaler Michael Jarlnæs fra SEAT Roskilde:  Privatleasing er lige noget for de kunder der ikke ønsker at spekulere over mulige værkstedsregninger, uforudsete udgifter og gensalgsværdi. Når man privatleaser en SEAT, så har man en fast månedlig ydelse, der også dækker service og evt. reparationsomkostninger de næste 36 måneder.

Ny SEAT Ibiza med førstegangsydelse på kun 9.995kr. inkl. metalfarve

SEAT Roskilde tilbyder en veludstyret SEAT Ibiza Style 1.0 TSI med 115 hk fra kun 2.395kr. om måneden med en førstegangsydelse på 9.995kr inkl. metalfarve. Aftalen dækker op til 15.000km årligt og har en løbetid på 36 måneder. SEAT Ibiza Style er en veludstyret minibil og byder blandt meget andet på frontassistent, Bluetooth, aircondition, 5” Touchscreen, læderrat, regn- og lyssensor, fartpilot samt varme i forsæderne.

Ønsker man sig det ypperste af udstyr kan man privatlease en SEAT Ibiza Xcellence eller en SEAT Ibiza FR for kun 200kr mere i månedlig ydelse, nemlig fra 2.595kr. Førstegangsydelsen forbliver 9.995kr. og aftalen dækker ligeledes op til 15.000km årligt med en løbetid på 36 måneder.

Privatleasing af SEAT Leon 5D, Leon ST og Toledo med førstegangsydelse på 15.000 kr. inkl. metalfarve

Den populære Leon kan privatleases både som 5-dørs og som stationcar med en 1.2 TSI 85 hk motor i Reference versionen fra priser på hhv. 2.495kr. og 2.595 kr. i månedlig ydelse. Førstegangsydelse er på 15.000 og er inkl. metalfarve. Aftalen dækker op til 15.000 km årligt og har en løbetid på 36 måneder.

Den praktiske og rummelige SEAT Toledo kan fås med en månedlige ydelse fra kun 2.295 kr. for en 1.0 TSI 95 hk Essence model. Førstegangsydelse er på 15.000kr. og er også inkl. metalfarve. Aftalen dækker op til 15.000 km årligt og har en løbetid på 36 måneder.

Besøg SEAT Roskilde og hør nærmere om de mange gode muligheder for privatleasing og se alle priser og betingelser på seat.dk/kampagne/privatleasing