SEAT Roskilde

Vind billetter til LEGOLAND® hos SEAT Roskilde

Skal du og din familie forkæles med en tur i LEGOLAND i sommerferien?

SEAT Roskilde udlodder en tur i LEGOLAND blandt alle dem, som prøvekører en SEAT i juli måned.

SEAT er den stolte sponsor af SEAT Trafikskolen i LEGOLAND, hvor alle børn mellem 7 og 13 år kan lære, hvordan de skal køre i trafikken, tanke bilen ved brændstofstanderen eller klare en bilvask. SEAT Trafikskolen har ikke kun fokus på at lære færdselsregler, men også at tage mere hensyn til hinanden i trafikken. -Vores ’Kør Smukt’-tiltag handler i bund og grund om at vise hensyn og overskud. Ved at gøre det til et element i den trafikopdragelse, som LEGOLAND parkens SEAT Trafikskole er en del af, håber vi, at børnene, vores kommende trafikanter, får gode trafikmanerer med sig ud på vejene, siger Michael Jarlnæs fra SEAT Roskilde.

Når de nybagte SEAT bilister har erhvervet deres kørekort er der masser af oplevelser som venter i LEGOLAND. Udfordr dine ninjafærdigheder i NINJAGO® World, hold på hat og dykkerbriller i Atlantis by SEA LIFE der bevogtes af levende hajer og oplev den store verden i miniformat, der er bygget af 20 millioner LEGO® klodser.

LEGOLAND Billund byder på noget til enhver smag – så deltag i lodtrækningen om en tur betalt af SEAT Roskilde.

Alt du skal gøre, for at deltage i lodtrækningen, er at tage en prøvetur i en af SEATs populære modeller hos din lokale SEAT forhandler i juli måned. Måske du bliver den heldige vinder? Præmien gælder for to voksne og to børn og indeholder adgang til LEGOLAND i to på hinanden følgende dage inklusive en overnatning på Hotel LEGOLAND. Så gør sommerferien lidt sjovere med en prøvetur i en ny SEAT - og med lidt held - en familietur i LEGOLAND.

Se mere om konkurrencen på seat.dk. Vi glæder os til at se dig og din familie hos SEAT Roskilde på Industrivej 32-36 i Roskilde

Book din prøvetur her

Se vores åbningstider her