SEAT Roskilde

Årest Minibil 2017. Den nye SEAT Ibiza

Berlingske & B.T har i fællesskab kåret SEAT Ibiza til Årets Minibil 2017...

Årets Minibil 2017. Tak til Berlingske og BT for den fine titel. Den nye SEAT Ibiza roses for sine fine kvaliteter, den lækre indpakning
og prisen, der er til at betale....

Læs artiklen her

Den nye Ibiza overbeviser på sikkerhed, design, præstationer og komfort. Derudover tilbyder 5. generation Ibiza den nyeste teknologi, enestående dynamik og en overraskende rummelighed. Du kan tilpasse den nye Ibiza til lige netop din stil ved at vælge imellem 4 forskellige udstyrslinjer, spændende tilbehør, frække fælge og flotte farver. Du kan sammensætte lige netop din favorit Ibiza i vores ’Byg din bil’ konfigurator. 

Prøv Byg din bil 

Sikkerhed og teknologi i særklasse

Den nye SEAT Ibiza sætter nye standarder med en lang liste af førerassistentsystemer, som er usædvanlige for klassen. Blandt andet er Front Assistenten standard, der selv bremser bilen ned ved mulig kollision og kan registrere både fodgængere og biler. Derudover kan man vælge køassistent, adaptiv fartpilot, nøglefri adgang og start og ikke mindst en stor og funktionelt integreret 8’’ berøringsskærm der kan opkoble din mobil med Apple Carplay, Android Auto eller Mirrorlink.

Mere om sikkerhed i Ibiza

Din bil - din stil

Den nye SEAT Ibiza er den mest rummelige Ibiza nogensinde og har dermed plads til hele familien uden at gå på kompromis med designet. Ibiza byder på utallige individualiseringsmuligheder og du kan eksempelvis vælge at få farverige detaljer på rattet og gearknoppen, vælge smarte gulvmåtter og sportslige pedalkapper i dit favorit design og endda få farvede centerkapsler til dine yndlings fælge.

Se brochuren


Priserne for den nye SEAT Ibiza starter på 134.900 kr. Læs HER hvad den øvrige motorpresse har skrevet om den nye Ibiza.

Oplev den nye Ibiza til hos SEAT Roskilde

Kontakt vores salgsafdeling

d2e98f61-47d4-4559-91cf-dffb89a9b854_636312548721217121.jpg
.