SEAT Roskilde

Ny Leon på gaden i starten af marts hos SEAT Roskilde

Dansk introduktion af den opdaterede SEAT Leon i weekenden den 4. & 5. marts...

I weekenden den 4. & 5. marts slipper SEAT Roskilde  den nye, designsikre Leon ud på gaderne. Med priser fra kr. 172.900 for en 5 dørs Reference og blot kr. 10.000 mere for en stationcar, så er den spanske tysker klar til kampen i mellemklassen. Leon stiller – udover det markante design og en lav pris – op som en af de mest rummelige i klassen og med ekstraudstyr til meget attraktive priser.

”Med den nye opdateret Leon vil SEAT bide sig yderligere fast i det danske marked. I 2016 steg Leon salget med hele 57,7% i forhold til året før, så forventningerne er store”, siger Michael Jarlnæs fra SEAT Roskilde.  ”Med den nye SEAT Leon ønsker vi at videreføre succeshistorien for en af SEATs mest ikoniske modeller, som nu omfatter endnu flere teknologier, når det gælder førerassistentsystemer, sikkerhedssystemer og selvfølgelig opkoblingsmuligheder”. Alt sammen til en pris, der er til at komme i nærheden af.

Den nye SEAT Leon fås i fire forskellige udstyrslinjer. Indstigningsversionen hedder Reference, hvorefter de kendte Style- og FR-udstyrslinjer følger efter. Det nye højdepunkt er udstyrslinjen XCELLENCE, som blandt andet er udstyret med et særligt markant og komfortabelt sædeindtræk, udvidede dekorelementer, nøglefri betjening (KESSY), parkeringssensor bag og meget mere. Allerede i Reference får du 7 airbags, multikollisionsbremse, coming home funktion, kørecomputer, fjernbetjent centrallås, elektriske sidespejle, elruder og meget mere.

Created in Barcelona

De sidste par år har danske bilkøbere for alvor fået smag for design fra Barcelona, og det glæder SEAT Roskilde. ”SEAT har styrket indsatsen markant i Danmark og det kan vi mærke. Vi glæder os meget til den nye Leon, og vi forventer stor interesse for den nye SEAT Leon og dermed en understregning af SEATS rivende udvikling og position på det danske marked og her hos os i Roskilde.

- SEAT er i vækst i Danmark. Og med de nye modeller, som SEAT sætter på gaden, er jeg ret sikker på, at vi vil se en fortsat fremgang. Når vi samtidig virkelig arbejder med at gøre kunderne tilfredse med os, ja så ser vi meget positivt på fremtiden, lyder det fra SEAT Roskilde.

SEAT Leon introduceres hos SEAT Roskilde i weekenden den 4.-5. marts, begge dage kl.  11.00-16.00