SEAT Roskilde

"Vores drømmebil"

"Vi har lige reserveret en SEAT Ateca. Skål!" Francisco Montalvo og Josefa Rodríguez fejrer med en skål købet af den første SUV fra det spanske bilmærke. Denne skål, optaget og sendt til SEAT, gik ikke ubemærket hen hos koncernen, der inviterede parret til den internationale præsentation af bilen i Barcelona. Her fik de for første gang mulighed for at se bilen i virkeligheden. "Wuaw, imponerende" var Josefas første ord, da hun satte sig ind i bilen.

De hører til de mere end 1.500 kunder, der allerede har købt en SEAT Ateca. Forud ligger der måneders søgning for at nå frem til, hvad de ønskede. "Vi så på mange af de førende mærker, men der var ingen, der overbeviste os", forklarer Josefa, "indtil vi så en reklame for SEAT Ateca på internettet". "Det var fantastisk, det er som om, de har lavet bilen til mig", bedyrer Francisco. "Og som passede til mit budget!", griner Josefa. Den endelige beslutning kom efter at have prøvet en SEAT León. "Det blev afgørende", forklarer Francisco. "Vi tænkte, at hvis denne følelse er overført til Ateca og med mere plads, så bliver det vores bil".

På banen i Barcelona, klar til at nyde Ateca’en, forlader Francisco og Josefa ikke bilen. Alle kigger på den. Og de er stadig mere overbeviste om deres valg. "Jeg glæder mig til september, hvor jeg får min", forklarer en følelsesladet Francisco, mens hans kone minder om, at "vi ledte efter en bil, der var sportslig, elegant og rummelig, for vi er en familie og skal bruge den til rejser. Og den her har det hele".

At stige ind i bilen er ikke den eneste overraskelse for parret. De vil prøve den på banen begge to, og her, for første gang, oplever de alsidigheden og præstationerne i den nye bil. For eksempel Hill Descent funktionen, der tillader nedkørsel af kraftige hældninger uden brug af bremsen. "Bremser den selv?", spørger en forundret Josefa. "Evnen til at holde bilen er fantastisk", forsikrer Francisco. De vil også prøve 360º-kameraet. Francisco tager rattet i en Ateca med ruderne helt tildækkede, så den eneste reference til kørslen er skærmen, hvor de ser bilen køre og alt, hvad der er lige omkring den. En funktion, der er specielt nyttig ved parkering. "Denne kørsel i blinde er fantastisk". 

Og da parret troede, at nu var der ikke mere, kom den sidste overraskelse: at køre bilen i Barcelona. "Der var ikke noget, vi havde mere lyst til",forklarer Francisco. "Vi passerede la Sagrada Familia", forklarer Josefa, på vej til et af de smukkeste udsigtspunkter med udsigt over Barcelona. Og her, synligt påvirket af en uforglemmelig weekend, og med mobilen i hånden for at tage en sidste selfie til SEAT: "I har lavet vores drømmebil".


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk