SEAT Roskilde

Discover SEAT - SEAT sætter nyt fokus på den gode køreoplevelse

Bilmærket SEAT er i tidens løb ofte blevet forbundet med små, sikre biler. Men det spanske bilmærke indeholder meget mere, hvilket de har vist med SEAT Leon, og som de snart viser med den nye model, Ateca, som er deres første af typen SUV. Det understreges i en ny film, hvor den spanske bilproducent ønsker at slå fast, at SEAT er forbundet med høj kvalitet og teknologi i verdensklasse.

Til september lancerer SEAT den nye model Ateca, der er den spanske bilproducents allerførste bil af typen SUV. Dermed tager SEAT hul på en ny era med Ateca, en bil spækket med ny teknologi. Med filmen ”Discover SEAT” viser producenten, at SEAT er villig til at gå nye veje for at give kunderne den bedste køreoplevelse.

Det seneste skud på stammen bliver præsenterer i en helt ny reklamefilm, der skal vise seerne, hvordan man kan blive overrasket over noget, man troede, man kendte godt, når man ser det fra en helt ny vinkel. Filmen omhandler mandskabet fra månemissionens Apollo 8, og den viser, hvordan mandskabet fuldstændig glemmer Månens mystik, når de bliver fascineret af Jorden. Spektakulære luftoptagelser af blandt andet Isla Cristina (Huelva), Montaña Pasiega (Cantabria), Valle de Ordesa (Aragón), Sierra Alhamilla, (Almería) og Cabo Formentor (Mallorca) fæstner sig for evigt i deres hukommelser fra deres unikke udkigspost. Og det er i dette øjeblik, at de bliver overrasket over Jorden, som de ellers troede, de kendte så godt.

Ifølge SEATs global Marketing director, Susanne Franz, er pointen i filmen klar:

“Med filmen ‘Discover SEAT’ ønsker vi at fremhæve SEAT fra den mest overraskende side – den, som ikke alle kender, og som er værd at beundre. Vi er stolte af den teknologi, vi kan tilbyde, og vi håber, vi kan være med til at sætte fokus på kvaliteten i spanske biler”, siger Susanne Franz og fortsætter:

”Vi vil gøre SEAT til et endnu mere eftertragtet mærke, der appellere til et bredere og mere ambitiøst publikum. Og i sidste ende forbedre den måde, hvorpå mærkets kvalitet, pålidelighed og teknologi anses.”

Med filmen ønsker mærket både at fremvise sine biler, men også hvad der sker bag kulisserne i koncernen.. Øjeblikket, hvor motoren i en SEAT startes for første gang, er kulminationen på en omfattende proces – en historie, der udvikler sig bag kulisserne med tusindvis af ansatte.

SEAT gjorde Spanien mobilt med 600-modellen, og blev hurtigt folkets mærke. Efterfølgende modeller omfatter blandt andre 1500, 850, 124, 127, Ibiza, Toledo og Leon – som alle er modeller, der på mange måder fortsætter historieskrivningen om SEAT frem til i dag. Og med lanceringen af den nye SEAT Ateca gennemgår mærket en af de mest vigtige perioder i sin historie – en periode, der vil blive videreført med ankomsten af endnu tre nye modeller mellem i år og 2017.


SEAT i dag:

- Effektivitet: SEAT er den eneste virksomhed, som designer, udvikler, fremstiller og markedsfører biler i Spanien – nærmere bestemt Barcelona. 

- Forskning: SEAT er den største industrielle investor i forskning og udvikling i Spanien. 

- Økonomi: SEAT repræsenterer 1 procent af Spaniens bruttonationalprodukt.

- Produktivitet: SEAT har en af Volkswagen Groups største og mest fleksible fabrikker i verden. 

- Salg: SEAT har solgt over fem millioner SEAT Ibiza-biler, og 70 procent af dem kan ses køre rundt på vejene over hele verden. 

- Eksport: SEAT eksporterer 80 procent af sin produktion til over 75 lande. 

Opkoblingsmuligheder: SEAT har et strategisk samarbejde med Samsung for at skabe fremtidens opkoblingsmuligheder i sine biler. 

- Bæredygtighed: SEAT al Sol, som er verdens største solcellekraftværk i bilindustrien, omfatter 53.000 solcellepaneler.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk