SEAT Roskilde

SEAT Mii

Min By. Min Mii

Let at køre, nem at parkere. Nyd en tur i byen sammen med den kompakte Mii, som er et perfekt mix af smart design og de nyeste teknologier. Så når du gerne vil opleve det hele og ikke gå glip af noget, er Mii din perfekte date til en tur i byen.

Lille størrelse, store funktioner

Livet er lettere, når teknologien tager sig af de små ting. Mii er spækket med funktioner, fra Bluetooth til en effektiv Ecomotive motor - alle designet til at hjælpe dig med at nyde et hvert urbant eventyr.

På den sikre side

Bare rolig, du er i sikre hænder. Mii er udstyret med avancerede sikkerhedssystemer og er blevet tildelt de maksimale 5 stjerner i EuroNCAP sikkerhedstest. Så der er ingen kompromisser hvad angår din og dine passagerers beskyttelse

Et bevidst valg

Altid på farten? Så vil Mii Ecomotive begejstre dig – den er udviklet til optimal effektivitet og ydeevne. Andre funktioner omfatter Start / Stop og bremse energi genindvindingssystemer.Det er en helt ny måde at nyde en længere tur bag rattet på.

Hvad koster den?

SEAT Mii koster fra kr. 85.500 - incl. 5-døre og aircondition, automatisk nødbremse og 4 års garanti (eller 80.000 km.) hvilket gør den til et af de bedste bud blandt microbilerne. (Prisen er excl. leveringsomkostninger)

Læs brochure

Kontakt os

Book prøvetur

Byg din bil