SEAT Roskilde

SEAT Mii

Min By. Min Mii

Let at køre, nem at parkere. Nyd en tur i byen sammen med den kompakte Mii, som er et perfekt mix af smart design og de nyeste teknologier. Så når du gerne vil opleve det hele og ikke gå glip af noget, er Mii din perfekte date til en tur i byen.

Lille størrelse, store funktioner

Livet er lettere, når teknologien tager sig af de små ting. Mii er spækket med funktioner, fra Bluetooth til en effektiv Ecomotive motor - alle designet til at hjælpe dig med at nyde et hvert urbant eventyr.

På den sikre side

Bare rolig, du er i sikre hænder. Mii er udstyret med avancerede sikkerhedssystemer og er blevet tildelt de maksimale 5 stjerner i EuroNCAP sikkerhedstest. Så der er ingen kompromisser hvad angår din og dine passagerers beskyttelse.

Et bevidst valg

Altid på farten? Så vil Mii Ecomotive begejstre dig – den er udviklet til optimal effektivitet og ydeevne. Andre funktioner omfatter Start / Stop og bremse energi genindvindingssystemer.Det er en helt ny måde at nyde en længere tur bag rattet på.

Sæt dit eget aftryk

Du vil elske din Mii endnu højere, når du har sat dit eget aftryk. Med det store udvalg af smart tilbehør er der plads til at tænke kreativt, levende og individuelt, så du skiller dig ud. Din Mii, din stil.

Læs brochure

Kontakt os

Book prøvetur

Byg din bil