SEAT Roskilde

SEAT Leon

DEN NYE SEAT LEON – FLOTTERE DESIGN, MERE TEKNOLOGI, MERE FUNKTIONALITET

SEAT fortsætter koncernens største produktoffensiv nogensinde med den nye SEAT Leon, som er en af mærkets fem søjler. Den nye model har alle de nødvendige egenskaber – komfort, teknologi og kvalitet. Den har også de emotionelle egenskaber som design, dynamik, køreglæde og begejstring. Og alt dette udgør succesformlen for en bil, som har skabt dele af SEATs historie – en formel baseret på design og funktionalitet

Nye motorer og den nye XCELLENCE-udstyrslinje

Den nye SEAT Leon fås i fire forskellige udstyrslinjer. Indstigningsversionen Reference, Style- og FR-udstyrslinjen. Det nye højdepunkt er udstyrslinjen XCELLENCE, som er udstyret med et særligt markant og komfortabelt sædeindtræk (Alcantara og læder som ekstraudstyr), udvidede dekorelementer og ambientebelysning i mange farver. Udvendigt imponerer SEAT Leon med kølergrill i kromdesign, nye kofangere foran og bagpå, nye kromlister omkring ruderne, og den fås også med LED-blinklygter bagpå. Indvendigt har SEAT Leon aluminiumspanellister med XCELLENCE-påskrift, LED-kabinelyspakke og nøglefri betjening.

FR- og XCELLENCE-udstyrslinjerne vil kunne fås til samme pris for at give forskellige kunder de optimale valgmuligheder. FR er til dem, der er på udkig efter en sportslig og mere dynamisk oplevelse, mens XCELLENCE har fokus på komfort, elegance og den nyeste teknologi.

Motorerne til den nye SEAT Leon

Motorprogrammet i SEAT Leon kan tilfredsstille en lang række forskellige behov, og det omfatter diesel og benzinmotorer. Dieselprogrammet omfatter en ny 1.6 TDI-motor med 115 hk, og til Leon ST fås den aktuelle 2.0 TDI med 150 hk nu med 6-trins DSG-gearkasse.
Når det gælder benzinmotorerne, rækker ydelsen i SEAT Leon fra 86 til 180 hk, hvor den trecylindrede 1,0-liters TSI-motor med 115 hk er det nyeste højdepunkt. Når det gælder gearkasser, omfatter udvalget 5- eller 6-trins manuelle gearkasser samt dobbeltkoblingsgearkassen DSG med seks eller syv trin.

Alle versioner af Leon er kendetegnet ved stor effektivitet og den allernyeste teknologi, som fx 1,4-liters-versionen med ACT. Alle disse drivlinjer leverer fremragende præstationer og høj kvalitet, som ofte kun ses i sportsvogne.

Læs brochure

Kontakt os

Book prøvetur

Byg din bil